Dette websted bruger cookies til at analysere trafik og til at tilpasse annoncer. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. For mere information besøg vores privatlivspolitik.

Hvordan fortæller en pige dine følelser, hvis du er genert?

Hvis du vil fortælle en pige, hvordan du har det, men du er genert, så prøv at forberede det, du vil sige på forhånd. Sig for eksempel noget som: "Jeg nyder virkelig vores venskab, og jeg håbede, at vi kunne gå på en date eller to for at se, hvor tingene går hen." Når du er klar til at fortælle hende, hvordan du har det, skal du vente på et tidspunkt, hvor du er afslappet og alene, som at gå fra skolen eller en stille gang. Hvis du føler dig nervøs og ikke kan få ordene ud, tag en dyb indånding, tæl til 5 og sig de ord, du har forberedt. Bare rolig, hvis hun siger nej, da du stadig kan have det sjovt som venner. For flere tip, herunder hvordan man træner, hvis en pige kan lide dig, kan du læse videre!

Tænker jeg på den sidste pige
Jeg vil fortælle en pige, at jeg kan lide her, men når jeg nærmer mig hende, tænker jeg på den sidste pige, der kastede mig.

En af de sværeste ting at gøre, når man vokser op, er at fortælle en pige dine følelser. Desværre bliver det nogle gange ikke lettere. Mens du fortæller en pige, at dine følelser er hårde, når du er genert, skal du altid huske, at hun ikke kan læse tanker, og du bliver nødt til at tage et skridt før eller senere.

Metode 1 af 3: forbereder sig på at tale med hende

 1. 1
  Brug tid på at tænke på dine egne følelser. Hvad med denne pige tiltrækker dig? Hvorfor har du det som du gør? Hvad er dine følelser for denne pige - romantisk, venlig, forvirret? Tag dig tid til at tænke over, hvad du vil have ud af dit forhold, så du kan få en klarere idé om, hvad du skal gøre.
  • Det kan hjælpe med at nedskrive dine følelser, potentielt som et brev til hende. Du behøver ikke at sende det, men at skrive dine følelser ned kan hjælpe dig med at få fat i dem.
 2. 2
  Tag dig tid til at lære hende at kende. Find ud af nogle ting, du har til fælles, og ting, du ikke har. Ting, du er enig i, og ting, du ikke gør. Du og hende kunne ende med at kunne lide den samme ting og ikke engang have haft den mindste anelse, fordi hun har skjult det så godt.
  • Hvis du ikke snakker ofte, skal du prøve at få hende til at indlede en samtale. Hang ud med hende og hendes venner, sid ved siden af hende i klassen og sæt dig selv et sted at chatte.
 3. 3
  Forbered det, du vil sige. Tænk på dine følelser og find en måde at sige dem på. Du kan muligvis skrive et par linjer ned, samle en hurtig "øvelseslinje" eller øve samtalen i spejlet.
  • "Jeg synes, du er fantastisk og ville elske en chance for at lære dig mere at kende."
  • "Jeg nyder virkelig vores venskab, og jeg håbede, at vi kunne gå på en date eller to for at se, hvor tingene går hen."
  • "Lad os gå ud på en date engang."
  Er at fortælle en pige dine følelser
  En af de sværeste ting at gøre, når man vokser op, er at fortælle en pige dine følelser.
 4. 4
  Stol ikke for meget på dåse linjer. Forberedelse til side skal du være klar til at improvisere, når den egentlige samtale starter. Dette kan være svært, hvis du er naturligt genert, så prøv ikke at overdrive det. Sig hurtigt det, du vil sige, og lad hende tale derfra. Dit svar behøver ikke at planlægges, og det kommer mere naturligt ud, hvis det ikke er tilfældet.

Metode 2 af 3: Fortæl en pige, at du kan lide hende

 1. 1
  Vælg et tidspunkt og sted, hvor du har det godt. Gør dette så let for dig selv som muligt ved at få dig til at føle dig godt. Vælg et sted, som du kender godt for at lette enhver nervøsitet eller snakkesalige. Gode pletter har generelt få mennesker, er stille og er lette at komme til naturligt. Lav ikke et stort skuespil ved at bede hende om at følge dig til et romantisk sted. En stille gang eller et hjørne efter skole er lige så godt et sted at tale om dine følelser som andre.
 2. 2
  Find lidt humor i situationen. Hvis du stadig er genert omkring hende, skal du bruge lidt humor til at lette stemningen. Sig noget som: "Ting var meget mindre akavet mellem os, før jeg satte en størrelse 12 meter i min mund." Vis at du ikke tager dig selv for alvorligt, og hun vil også føle sig afslappet.
  • Hvis du ikke er naturligt sjov, er det også okay. At finde humor i en situation handler mere om at finde den bedste side af dig selv, selv når tingene bliver akavet.
 3. 3
  Gå videre og sig det. Den store hemmelighed at komme over generthed er bare at komme ud og sige, hvad du føler. Det er ikke let, men det er den eneste måde at gøre det på. Hold det kort og til det punkt. "Jeg kan virkelig godt lide dig, og jeg vil meget gerne gå ud på en date engang," er alt hvad du behøver at sige. Nogle tricks til at få det hele ud inkluderer:
  • Tæl til 3 i dit hoved - når du kommer til nul, skal du sige det.
  • Undgå chit-chatter på forhånd. Sig hej, spørg hvordan hun har det, og start derefter lige ind.
  Hvordan kan jeg have tillid til at tilstå mine egne følelser for den pige
  Hvordan kan jeg have tillid til at tilstå mine egne følelser for den pige, som jeg elsker?
 4. 4
  Være ærlig. Hvis hun vil grøfte dig på grund af en lille indledende ubehagelighed, er hun virkelig så værd at være sammen med? At indrømme hurtigt, at du føler dig nervøs, kan være den bedste måde at bryde isen på, og hun vil sætte pris på din ærlighed. Det du fortæller hende er, at du kan lide hende så meget, at du føler dig genert ved at sige det - den slags ærlighed og sårbarhed vil komme langt. Linjer at prøve inkluderer:
  • "Jeg er lidt nervøs for at sige dette, men..."
  • "Jeg ved, jeg synes lidt akavet, men jeg vil have dig til at vide, hvordan jeg har det."
 5. 5
  Forbered dig på afvisning. Hvis hun siger, at hun ikke kan lide dig tilbage, er det ikke så meget. Bare spørg om du stadig kan være venner, og opfør dig cool. Og vær ikke ond til hende bare fordi hun afviser dig. Det er trods alt hendes valg. Og du har måske lige været på jagt efter den forkerte pige.

Metode 3 af 3: måle, om hun kan lide dig

 1. 1
  Spørg hende på en "afslappet date" med andre venner eller en gruppe mennesker. Dette er normalt en god måde at måle dit forhold uden pres på en intim dato. Hvis du mødes med venner eller går ud i en klub, så spørg hende sammen eller få en ven til at invitere hende. På denne måde kan du se hinanden i et socialt miljø.
  • Bruger hun tid sammen med dig? Har du det sjovt sammen?
 2. 2
  Vær dig selv, selvom du er genert. At prøve at falske nogen til at kunne lide dig er en sikker måde at starte et svigtende forhold på. Du skal have tillid til, hvem du er. Hvis hun ikke kan lide det, ville du alligevel ikke have lavet et meget lykkeligt par. Føl dig mere selvsikker ved at fokusere mindre på dig selv og mere på hende.
  EKSPERTTIP

  Vores ekspert er enig: Før du overhovedet går ind i et forhold, skal du være komfortabel nok til at fortælle hinanden, hvem du er som person. Hvis du prøver at dække over ting om dig selv, ser det ud til at du ændrer dig, når du begynder at udtrykke dig senere i forholdet. Det kan også være meget mentalt drænet, fordi du ikke er i stand til at være dit sande, ægte selv.

  Hvis du vil fortælle en pige
  Hvis du vil fortælle en pige, hvordan du har det, men du er genert, så prøv at forberede det, du vil sige på forhånd.
 3. 3
  Spørg en fælles ven om råd. En person udefra kan give dig et værdifuldt perspektiv på hendes følelser for dig og give nogle råd om, hvordan du går videre. Find en ven, du stoler på, og betro dem til at se, hvordan de ser tingene. Tror de, at du ville blive et godt par? Tror de, at følelserne er gensidige? Hvordan ville de tale med hende om dine følelser?
  • Dette kan være en "øvelsesrunde", der hjælper dig med at ordne dine følelser.
 4. 4
  Bemærk hendes kropssprog omkring dig. Får hun øjenkontakt, krammer eller rører ved dig, læner sig ind, når du snakker, eller sidder ved siden af dig, når det er muligt? Dette er alle gode tegn på, at hun kan have lignende følelser.
  • At lukke hendes krop ved at folde armene, undgå øjenkontakt eller undskylde for ikke at tale er ofte tegn på, at hun ikke er interesseret.

Tips

 • Vær ikke bange. Det er helt normalt at udtrykke dine følelser.
 • Hun er lige så nervøs som dig, tro ikke, du er den eneste, der føles akavet. Prøv at gøre hende så behagelig som muligt, når du nærmer dig hende.
 • Bare vær klar til alt, tag derefter et åndedrag og gå hen til hende med et smil!

Spørgsmål og svar

 • Jeg vil fortælle en pige, at jeg kan lide her, men når jeg nærmer mig hende, tænker jeg på den sidste pige, der kastede mig. Hvordan kan jeg stoppe med at tænke over dette?
  Det er fuldstændigt forståeligt, at du føler dig nervøs og bekymret for at komme til skade igen. Når det er sagt, skal du bare gå efter det og tale med denne pige. Du kan gå glip af en rigtig god oplevelse, hvis du lader frygt køre dit liv, og en den nye pige hjælper dig måske med at glemme den gamle. Hvis du virkelig ikke er klar, er det dog okay at give det lidt mere tid.
 • Hvad hvis jeg ikke har personlighed, udseende og sans for humor? Hvordan kan jeg have tillid til at tilstå mine egne følelser for den pige, som jeg elsker?
  Folk tænker ikke, hvad vi tror, de tænker. Skift ikke til en person, som du tror, hun vil elske, bare håb, at hun vil elske den person, du allerede er. Vi håber alle på bekræftelse snarere end afvisning. Men i virkeligheden bliver vi alle afvist meget oftere end accepteret. Du har ikke brug for mod eller selvtillid, du skal være dig selv. Du spørger ikke, om hun kan lide dig, du spørger, om hun gerne vil finde ud af, om hun kan lide dig. Mens hun lærer dig at kende, skal du bruge den tid til at lære hende bedre at kende. Bare sig "hej". Tag tre trin i hendes retning, efter det er der ingen vej tilbage, fordi hun vil have bemærket dig. Bliv rolig, sig "hej". Hun bider ikke, lover.
 • Er det dårligt at fortælle en pige, hvad du synes om hende over telefonen på Snapchat eller Facebook messenger?
  Ja. Du skal fortælle hende ansigt til ansigt, så du kan se hendes ansigtsudtryk.
 • Hvad betyder det, når hun siger hej til en anden dreng, når jeg kigger?
  Det betyder måske slet ikke noget, da hun bare kunne være venner med ham eller bare venlig generelt, men hvis hun gør dette meget, mens du er sammen med hende og slet ikke nogen anden tid, vil hun måske gøre dig jaloux, fordi hun kan lide du. Men det er meget svært at fortælle fra det ene eksempel, så læs ikke for meget i det og se efter andre tegn.
 • Hvad hvis jeg ikke er særlig attraktiv?
  Tiltrækning er meget sjældent baseret på udseende alene; efter min erfaring er ting som personlighed og sans for humor langt vigtigere. Desuden synes du måske ikke, du ser godt ud, men andre mennesker måske. Har lidt mere selvtillid!
 • Jeg ved, at denne pige kan lide mig, men jeg ved ikke, hvordan jeg skal spørge hende ud, hvad gør jeg?
  Tag tre trin i hendes retning, det er den sværeste del. Hvis du vil have hende, skal du tage tre skridt mod hende. Sig derefter "hej". Så tag det derfra. Du har ikke brug for smarte åbningslinjer, der ikke fungerer alligevel. Hold det lille og simpelt: "Hej, jeg vil gerne bede dig ud på en date - lad os gå og gøre noget sjovt. Hvad kan du lide?"
 • Er det rigtigt at udtrykke følelsen over for en pige i nærværelse af sine venner?
  Tricky, men ikke umuligt. Følelser er personlige, så hvis du beder hende om hendes personlige følelser foran sine venner, besluttede du dybest set i hendes sted, at hun skulle dele sine personlige følelser med dem, og hun har ikke sagt noget om det - hvilket er lidt uretfærdigt. På den anden side, hvis du snakker med hende, når hendes venner er til stede, er det et stærkt udtryk for mod og at være sikker på dig selv, som alle sætter pris på. Endelig overvej, at en gruppe mennesker er mere end summen af individerne. Du risikerer, at hvis en af hendes venner siger 'nej', vil hun måske ikke risikere venskabet og også sige 'nej', hvor hun alene kunne have overvejet 'ja'.
 • Hvordan kan jeg vide, om hun har de samme følelser som mig?
  Det er spændingen ved ikke at vide, at tvivle, der får disse følelser til at vokse. Bevar mysteriet. Se efter tegn: flirte, rødme, eller hvis hun rører ved dig. Men stadig, den bedste ting at gøre er bare at have masser af chats med hende. Lær hende at kende. Giv hende tid til at udvikle sine følelser.
 • Hvad hvis hun er sammen med nogen, men alligevel rødmer, når hun er omkring mig?
  Hvis hun er sammen med nogen, skal du lade hende være i fred. Du kan chatte og tale og hænge ud, men kun som venner. Hun tænkte på det og besluttede at gå sammen med en person. Hvis du går hen til hende og siger "date me", siger du dybest set "Jeg er ligeglad med, hvad du føler, tænker eller har besluttet, jeg vil have dig uanset dit valg". Det er i det mindste respektløst, hvis ikke værre. Hun tog et valg, det skal du respektere. Hvis hun flirter med dig, skal du kræve, at "dating med en anden" ting ryddes op først.
 • Er det okay at fælde tårer, når jeg fortæller en pige mine følelser?
  Selvfølgelig. Følelser kan være stærke, de kan overvinde os, når vi mindst venter det, og gråd er en naturlig måde at lindre noget af det stress på. Prøv ikke at græde ukontrollabelt, men vær ikke bange for et par tårer, der ruller ned ad kinden. Det kan være følelsesmæssigt, når du viser nogen dine sande følelser, og hvis dit udtryk matcher dine ord, er det et stærkt signal, at du ikke lyver. Det viser hende også, at du har det godt nok omkring hende til at vise dine indre følelser. Men græd for meget, og du kan vippe balancen fra et glædeligt øjeblik til en akavet. Overvej faktisk at sige det: "Se, jeg føler så stærkt over dette, at jeg ikke kan holde alle mine tårer tilbage."

Kommentarer (11)

 • gertrude56
  Det hjalp mig med at stå op og sige, hvad jeg ville sige, og være klar til alt!
 • balistrerifloy
  Denne artikel var meget hjælpsom
 • arnold24
  Vi chatter normalt på telefonen, men jeg er genert.
 • alice21
  Meget taknemmelig for dette, det hjalp mig med at spørge min drømmepige ud!
 • wnitzsche
  Alt hjalp virkelig. Jeg er en ekstremt tøvende fyr, og jeg stammer konstant, især omkring piger. Det faktum, at du sagde, at du skulle få alt forberedt og få praksis, hjalp virkelig. Tak.
 • kirsten13
  Eksemplerne på at fortælle hende, at du kan lide hende, hjalp.
 • jacobsenkristin
  Det hjalp, da det sagde, at jeg ikke er den eneste, der er genert, hun er også genert som mig, så jeg må bare fortælle hende, hvordan jeg har det.
 • markwesth
  Det hele var virkelig nyttigt, tak.
 • ciceroconnelly
  Jeg er for bange, og jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Jeg har aldrig spurgt en pige ud før, og det hjalp mig meget. Tak skal du have.
 • karlssonthora
  Jeg vil spørge min crush i morgen, og jeg er forberedt nu. Husk at bede om råd fra venner.
 • troelsbrodersen
  Hun og jeg skal nu ud. Tak for denne artikel, jeg elsker det.
Ansvarsfraskrivelse Indholdet af denne artikel er ikke beregnet til at erstatte professionel medicinsk rådgivning, undersøgelse, diagnose eller behandling. Du bør altid kontakte din læge eller anden kvalificeret sundhedsperson, inden du starter, skifter eller stopper nogen form for sundhedsbehandling.
Lignende artikler
 1. Hvordan kæber man med en pige?
 2. Hvordan snuggle?
 3. Hvordan kærtegner en pige?
 4. Hvordan stopper man med at føle sig selvbevidst?
 5. Hvordan får nogen til at grine?
 6. Hvordan finder jeg en supportgruppe for mental sundhed?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail